Web Analytics Made Easy - Statcounter

قانون بودجه سال 1401 معافیت برخی مشترکان صنایع آب، برق و گاز را از پرداخت تعرفه و سایر خدمات جانبی مشخص کرده است.

روزنامه ایران/ در بخش آب، برق و گاز، بر اساس قانون کلیه واحدهای آموزشی مدارس دولتی وزارت آموزش‌و‌پرورش از پرداخت هزینه‌های برق، گاز و آب تا سقف الگوی مصرف معاف هستند. همچنین مطابق قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی از پرداخت هزینه‌های صدور‌پروانه ساختمانی، عوارض دهیاری و شهرداری و هزینه‌های انشعابات برق، آب و فاضلاب و گاز برای واحدهای مسکونی اختصاص یافته به آنان بر اساس الگوی مصرف، فقط برای یک‌بار معاف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش وزارت نیرو، در قانون بودجه 1401 نیز عنوان می‌شود: کلیه رده‌های بسیج مستضعفین (پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج)، پاسگاه‌ها، کلانتری‌ها و موزه‌های دفاع‌مقدس از پرداخت حق انشعاب برق، گاز، آب و فاضلاب معاف هستند. همچنین در این قانون تصریح شده است: تمامی مدارسی که حداقل ۵۰ درصد آن توسط خیرین ساخته می‌شود، از پرداخت حق انشعاب، توسعه شبکه، حق وصل شمارشگر (کنتور) آب، گاز و فاضلاب و حق انشعاب، افزایش جریان الکتریکی (‌آمپراژ) و حق وصل شمارشگر (کنتور) برق معاف هستند. در بخش گاز نیز، این موارد قانونی دیده شده است. به گزارش وزارت نفت، در این خصوص سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران می‌گوید: تعداد مشترکانی که کمیته امداد و بهزیستی برای دریافت گاز رایگان معرفی کرده‌ و اطلاعاتشان در سامانه شرکت ملی گاز ثبت شده است، به بیش از ۶۰۰ هزار خانوار رسید.

«سیدجلال نورموسوی» در این باره اظهار می‌کند: درباره رایگان شدن گاز برای خانوارهای محروم زیر پوشش نهادهای حمایتی، تاکنون ما همه اطلاعات ارسالی کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی را صحت‌سنجی کرده‌ایم و بعد از آن وارد سامانه شرکت ملی گاز شده است.
او ادامه می‌دهد: بر این اساس در کمیته امداد امام خمینی(ره) از پیش از عید نوروز تاکنون شاهد افزایش ۲۳ درصدی آمار بودیم و کد اشتراک ۴۸۹ هزار خانوار کمیته امداد در سامانه شرکت ملی گاز ثبت شده است.
سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تصریح می‌کند: در سازمان بهزیستی رشد آمار نسبت به پیش از عید نوروز بیشتر بوده و تاکنون حدود ۱۱۴ هزار کد اشتراک خانوار در سامانه شرکت ملی گاز ثبت شده است. نورموسوی درباره دلیل اختلاف آمار کمیته امداد امام خمینی(ره) با فهرست شرکت ملی گاز، گفت: کمیته امداد یک فهرست کلی داده و ما پس از پایش به حدود ۵۰۰ هزار کد اشتراک رسیدیم که در سامانه شرکت ملی گاز ایران ثبت کردیم.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه بعضی خانوارها در مناطق محروم و عشایرنشین زندگی می‌کنند و از نعمت گاز بی‌بهره هستند، برنامه‌ریزی کردیم که اگر این خانوارها در مسیر لوله‌کشی‌های گاز قرار داشته باشند و به‌دلیل نبود لوله‌کشی گاز از این حق قانونی محروم باشند، بند قانونی دیگری در نظر گرفتیم که شرکت ملی گاز تا سقف ۶ میلیون تومان هزینه برای لوله‌کشی گاز را به‌عهده می‌گیرد. سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: براین اساس لوله‌کشی به‌صورت رایگان انجام می‌شود و افزون بر آن امتیاز گاز هم رایگان است و این افراد می‌توانند از نعمت گاز رایگان استفاده کنند، همچنین آن دسته از افرادی که از مزیت مصرف گاز بی‌بهره هستند و از سوخت‌های مایع استفاده می‌کنند به‌طور حتم قوانین حمایتی دیگر وجود دارد تا این افراد هم از این حق قانونی بتوانند استفاده کنند که از حوزه اختیارات شرکت ملی گاز خارج است.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی ره سامانه شرکت ملی گاز شرکت ملی گاز ایران معاف هستند لوله کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی